SWEDISH

Astrolog Rosie Tronsdal


En professionell astrolog

Astrologiska tekniker • Natal Chart/ Födelsehorokop
 • Transiter
 • Solar Return
 • Secondary Progressions
 • Solar Arc
 • Månfaser
 • Mån/solförmökelse
 • Progressed månfase
 • Midpoints
 • Synastri, Compatiblity, Compositkartor


Natal Chart används i alla

horoskop i olika omfattningar.Astrologiska konsultationer

 • Födelsehoroskop 
 • Barnhoroskop 
 • Årshoroskop,  1år 
 • Framtidshoroskop, 1 år 
 • Relationshoroskop
 • Uppföljning ½ eller 1 timme.

Konsultationer sker genom Zoom, Microsoft Teams, telefon eller WhatsApp. För närvarande sker inga fysiska möten. (Sparas på ljudfil och skickas via e-mail)

Om du inte har tid att delta på en konsultationen kan ett ljudfil skickas till dig.

OM MIG


Hej, jag heter Rosie Trönsdal. Min astrologiska karriär började 2011 och eftersom jag föddes i Indien har jag alltid varit intresserad av astrologi. Min arbetsplats är Sverige, men via internet kan utländska kunder nå mig.

Min utbildning är på Faculty of Astrologi i England, som består av ett gediget träningsprogram där man lär sig tolka de olika astrologiska kartteknikerna. Jag har haft förmånen att få en fantastisk utbildning. Jag är så tacksam mot mina lärare och mentorer som Janet Page, Cat Cox, Gloria Rocca och Martin Lipson.

Eftersom jag inte visste exakt när jag föddes, var jag tvungen att göra en så kallad "rektifikation" -teknik för att avgöra var de viktiga punkterna och planeterna fanns i min födelsekarta.Senaste nytt

DECEMBER 13, 2020


JUPITER OCH SATURNUS I VATTUMAN


Saturnus gör sin entré i vattumannen den 17:e december följd strax av Jupiter den 19:e december. Det ändrar synen på hur Saturnus och Jupiter uppträder i vattuman vilka bär ett element av naturen, humanitära inslag, vetenskapligt, it, tekniska lösningar, sociala strukturer och reformer framöver, flyg, rymd och luftområden samt socialorienterade strukturer. Jupiter kommer att finnas i vattuman i ca 1 år, Saturnus i nästan 3 år. För första gången på 200 år finns Jupiter och Saturnus, i en luft zodiaktecken.  När Jupiter och Saturnus för i tiden var i samma linje i himmeln, det som kallades i folkmun Betlehemsstjärna lyste starkt när ett nyfött barn kom till världen ansågs det att en kung eller härskare var född. De tre visemän förde med sig gåvor till Jesusbarnet.

 

Året 2021 verkar blir ett bättre år än 2020 då Jupiter befinner sig i den socialorienterade vattumannen som bidrar med presenter, gåvor och rikedomar och samverkar bra i de luftiga elementen. Tillsammans med Saturnus kan hårt arbete, ambitiösa mål, bygga bra grunder för framtida visioner. Saturnus har egenskaper som försiktighet, tålmodighet och tid. Man vill planera, organisera och vara reallistiskt. Räkna med att projekt, promotioner, dina framtidsvisioner, entreprenörskap/företagsamhet, utbildning, resandet behöver tid och planering.

Beroende på hur din födelsekarta ser ut, kan Jupiters olika troende system som religion, mening med livet, filosofisk tro ihop med Saturnus realistisk synsätt ifrågasättas.

Myndigheter och auktoriteter kanske samverkar med politiker och vetenskapsmän mer än någonsin på ett innovativt sätt att bidra till vårt samhälle.

Jupiter och Saturnus är i samma linje den 21:e december men träffas bara en gång i vattuman. Jag anser att det inte har så stor påverkan som en transit.

 

I februari verkar transiterande Uranus stråla med full kraft. Händelsen kommer att påverka oss under 2021 som spännande. Mer om det nästa gång.

 

Vill du veta mer om dina möjlighet under 2021 kan ett framtidshoroskop vara perfekt för dig?

 

God Jul och Gott Nytt ÅrDECEMBER 11, 2020


MÅNFASER OCH SOL- MÅNFÖRMÖRKELSE 2021


FULLMÅNE 2021

29 Jan, 27 Feb, 28 Mars, 27 Apr, 26 Maj, 24 Jun, 24 Jul, 22  Aug, 21 Sep,

20 Okt, 19 Nov, 19 Dec.


NYMÅNE 2021

14 Jan, 12 Feb, 13 Mar, 12 Apr, 11 Maj, 10 Jun, 10 Jul,   8 Aug,
7 Sep, 6 Okt, 4 Nov, 4 Dec.


SOL- MÅNFÖRMÖKELSE DEC 2020

Total Solförmörkelse Dec 14 


SOL- MÅNFÖRMÖKELSE 2021

Månförmörkelse 26 Maj 

Solförmörkelse 10 Jun 
Månförmörkelse 19 Nov
Total Solförmörkelse 4 DecOMDÖMEN

Tack för de återkommande Årshoroskopet som gav mig vägledning inför åren 2017, 2018, 2019 och 2020 via ett ljudfil. Så suverän att få den vid min födelsedag. Jag vet att det inte är så detaljerad som Framtidshoroskopet som ger en prognos om när i månaden händelsen sker.

 

ANNELIE NYMAN