Konsultation

Astrologiska konsultationerFödelsehoroskop, årshoroskop, relationshoroskop, framtidshoroskop, barnhoroskop.

På den här sida hittar du en mer detaljerad information vid val av din konsultation. För att ställa ett horoskop behöver du veta plats, tidpunkten, dag och år du är född. Om du inte kan närvara, kan en ljudfil med en horoskopkarta skickas via e-mail. Boka en tid genom att klicka på "Boka" knappen och du förflyttas till  "Förfrågan formulär"  för tidsbokning  vilket skickas till mig. Du får därmed tillgång till lediga tider for 2-3 veckor. 


Födelsehoroskop/

Natal Chart


1599 KR

1½ TIMME

Vi utforska de symboliska mönster i din  karta för att upptäcka hur de kan uttrycka sig i ditt liv. Konsultationen kan ge dig en inblick och förståelse för frågor och livserfarenheter genom att hjälpa dig att upptäcka dina möjligheter och utmaningar, dina mål i livet, hemmet, utbildning och kommunikation, relationer, motivationer, karriär, kreativitet och originalitet.

90 minuter (Kan delas i 2x45 minuter)


Barnhoroskop500 KR

SKRIVET  HOROSKOP

En trevlig present till nyblivna föräldrar. Syftar till att ge stöd och uppmuntra föräldrar genom tolkning av barnets födelsehoroskop. Barnhoroskopet och Natal Chart levereras via email.

Årshoroskop700 KR

SKRIVET HOROSKOP

Ger en överblick i 1-årstid från din nuvarande födelsedag. Årshoroskopet skickas via email tillsammans med din Natal Chart och Årshoroskop.

Varje år kommer solen tillbaka till din födelse position. En skriftlig analys med årets viktigaste teman, personliga frågor, utmaningar, vad du få lära dig och din resa i livet. Det är ett horoskopsverktyg som symboliserar nyårsfödelsedagen och vi tolkar planeternas placering i cosmos.
Framtidshoroskop


1099KR*/700KR**

1 TIMME * / ½ TIMME**

En personlig 1-års horoskopsprognos där jag använder flera astrologiska tekniker för att kartlägga i vilken månad händelser och upplevelser sker. Vi kan fokusera på specifika område som relationer, karriär, utbildning, dina mål, din känsla av  livets mening, mm och hjälpa dig att få insikt och utveckla inriktning. Det är bra om du bestämmer några områden vi skall fokusera på för att få ut så mycket som möjligt av prognosen under den här tiden.

Prognosen basers på flera astrologiska tekniker som Natal Chart, transiter, secondary progressioner, solar arc, solar return, secondary progressed mån, månfaser, midpoints.


OBS! ½ timme är bara för ett ämne**


Uppföljning


1099 KR/549 KR

1 TIMME/½ TIMME

Här får du möjlighet att boka en ½ eller 1 timme för en uppföljning eller ytterligare frågor. 
Relationshoroskop


700 KR/PAR

SKRIVET ELLER KONSULTATION

 I Relationshoroskopet focuserar man på två personers Natal Charts för att upptäcka hur dessa personer relaterar till varandra, samt relationens egenskaper och mönster.  Det finns många olika relationer - kärleksrelationer, affärsrelationer, företag och anställdas relationer.  Vänligen meddela vilken typ of relation som är relevant, t ex kärleks- eller affärsrelation.  Jag använder flera astrologiska tekniker här som Natal Chart, synastri, cross-aspekter, composit, och midpoints.


Vill du tyda framtiden i ett existerande förhållande?  Det finns ytterligare avancerade tekniker som jag använder. Kontakta mig för ytterliggare info.


Vill du veta hur ett relationshoroskop ser ut?

Tryck här