Konsultation On-Line

Astrologiska on-line konsultationer eller skrivna horoskopFödelsehoroskop, relationshoroskop, framtidshoroskop och electionsshoroskop kan du beställa som on-line astrologi konsultationer (Zoom) eller ett skrivet horoskop för årshoroskop (Solar Return) eller ett barnhoroskop.


På den här sida hittar du en mer detaljerad information vid val av din konsultation. För att ställa ett horoskop behöver jag veta plats, tidpunkten, dag och år du är född. Om du föredrar en on-line konsultation men inte kan närvara, kan en ljudfil med en horoskopkarta och viktiga noteringar skickas via e-mail. Skicka förfrågan om tid nedan.


Födelsehoroskop/

Natal Chart


1250 KR

ON-LINE KONSULTATION

Vi utforska de symboliska mönster i din  karta för att upptäcka hur de kan uttrycka sig i ditt liv. Konsultationen kan ge dig en inblick och förståelse för frågor och livserfarenheter genom att hjälpa dig att upptäcka dina möjligheter och utmaningar, dina mål i livet, hemmet, utbildning och kommunikation, relationer, motivationer, karriär, kreativitet och originalitet.

90 minuter (Kan delas i 2x45 minuter)Barnhoroskop500 KR

SKRIVET  HOROSKOP

En trevlig present till nyblivna föräldrar. Syftar till att ge stöd och uppmuntra föräldrar genom tolkning av barnets födelsehoroskop. Barnhoroskopet och Natal Chart levereras via email.

Årshoroskop

SOLAR RETURN


700 KR

SKRIVET HOROSKOP

Kallas även Solar Return. Ger en överblick i 1-årstid från din nuvarande födelsedag. Årshoroskopet skickas via email tillsammans med din Natal Chart och Årshoroskop.

Varje år kommer solen tillbaka till din födelseposition. En skriftlig analys med årets viktigaste teman, personliga frågor, utmaningar, vad du få lära dig och din resa i livet. Det är ett enklare horoskopsprognos som kartlägger din nya födelsedagen under 1-årstid där jag tolkar planeternas placering i cosmos.

Electionshoroskop


999 KR

ON-LINE KONSULTATION

Visste ni att USA´s president Ronald Regan anlitade en astrolog. Hela hans kalender var fastställt efter astro-kalibrering. Även Air Force One lyfte inte med Reagen på de astro röda dagar.


På samma sätt fokusera vi på en lämplig dag och tid för att börja ett nytt  projekt som bröllop, starta företag, ett nytt jobb, flytta till ett nytt bostad, mm.


Vi börjar med din födelsekarta, ta fram en lämpliga datum för projektet samt kartlägger de utmaningar under en 2-års prognos.


Flera tekniker används som födelsekartan, electionskarta, synestri, transiter, progressioner, solar arc.


Framtidshoroskop


1099KR

1 TIMME ON-LINE KONSULTATION

En personlig 1-års horoskopsprognos där jag använder flera astrologiska tekniker för att kartlägga i vilken månad händelser och upplevelser sker. Vi kan fokusera på specifika område som relationer, karriär, utbildning, dina mål, din känsla av  livets mening, mm och hjälpa dig att få insikt och utveckla inriktning. Det är bra om du bestämmer några områden vi skall fokusera på för att få ut så mycket som möjligt av prognosen under den här tiden.

Prognosen basers på flera astrologiska tekniker som Natal Chart, transiter, secondary progressioner, solar arc, solar return, secondary progressed mån, månfaser, midpoints.
Relationshoroskop


700 KR/PAR

ON-LINE KONSULTATION

 I Relationshoroskopet focuserar man på två personers Natal Charts för att upptäcka hur dessa personer relaterar till varandra, samt relationens egenskaper och mönster.  Det finns många olika relationer - kärleksrelationer, affärsrelationer, företag och anställdas relationer.  Vänligen meddela vilken typ of relation som är relevant, t ex kärleks- eller affärsrelation.  Jag använder flera astrologiska tekniker här som Natal Chart, synastri, cross-aspekter, composit, och midpoints.


Vill du tyda framtiden i ett existerande förhållande?  Det finns ytterligare avancerade tekniker som jag använder. Kontakta mig för ytterliggare info.


Vill du veta hur ett relationshoroskop ser ut? Tryck här Uppföljning


1099 KR/549 KR

1 TIMME/½ TIMME

Här får du möjlighet att boka en ½ eller 1 timme för en uppföljning eller ytterligare frågor.