ELECTIONSHOROSKOP

Electionshoroskop konsultation 


Konsultationen sker på Zoom eller telefon och de astrologiska kartor skickas via e-mail före mötet. Om du inte kan närvara, kan en ljudfil med din födelsekarta skickas via e-mail.


För att ställa ett horoskop behöver jag veta plats, tidpunkten, dag och år du är född.  Boka en tid genom att klicka på "Boka tid" knappen nedan och du förflyttas till  "Förfrågan formulär"  för tidsbokning  vilket skickas till mig. Du får därmed tillgång till lediga tider for 2-3 veckor. Du betalar inget förrän du har fått en tid. 
Så går det tillVisste ni att USA´s president Ronald Regan anlitade en astrolog. Hela hans kalender var fastställt efter astro-kalibrering. Även Air Force One lyfte inte med Reagen på de astro röda dagar.


På samma sätt fokusera vi på en lämplig dag och tid för att börja ett nytt  projekt som bröllop, starta företag, ett nytt jobb, flytta till ett nytt bostad, mm.


Vi börjar med din födelsekarta, ta fram en lämpliga datum för projektet samt kartlägger de utmaningar under en 2-års prognos.


Flera tekniker används som födelsekartan, electionskarta, synestri, transiter, progressioner, solar arc.