FÖDELSEHOROSKOP

Födelsehoroskop konsultation 


Konsultationen sker på Zoom, Microsoft Teams eller telefon och de astrologiska kartor skickas via e-mail före mötet. Om du inte kan närvara, kan en ljudfil med din födelsekarta skickas via e-mail.


För att ställa ett horoskop behöver du veta plats, tidpunkten, dag och år du är född.  Boka en tid genom att klicka på "Boka tid" knappen nedan och du förflyttas till  "Förfrågan formulär"  för tidsbokning  vilket skickas till mig. Du får därmed tillgång till lediga tider for 2-3 veckor. Du betalar inget förrän du har fått en tid. 
Så går det tillFödelsehoroskop/

Natal Chart


1599 KR

1½ TIMME

Jag börjar med en översikt och sedan utforskar de symboliska mönster i din karta för att upptäcka hur de kan uttrycka sig i ditt liv. Generellt använder jag inga astrologiska termer under konsultationen, då de kan vara svåra att förstå för kunden. Konsultationen kan ge dig en inblick och förståelse för frågor och livserfarenheter genom att hjälpa dig att upptäcka dina möjligheter och utmaningar, dina mål i livet, hemmet, utbildning och kommunikation, relationer, motivationer, karriär, kreativitet och originalitet. Meddela mig om det är något område du vill fördjupa dig i. Tekniker är bland annat aspekter, aspektmönster, midpoints samt med stöd av planeter, zodiaktecken, hus, ascendent, descendent, MC och IC och vart dessa befann sig i Cosmos i det ögonblicket du föddes.


Konsultationen kan sparas som en ljudfil.

90 minuter (Kan delas i 2x45 minuter)