FRAMTIDSHOROSKOP

Framtidshoroskop - konsultation 


Konsultationen sker på Zoom, Microsoft Teams eller telefon och de astrologiska kartorna skickas via e-mail före mötet. Om du inte kan närvara, kan en ljudfil med din födelsekarta skickas via e-mail.


För att ställa ett horoskop behöver du veta plats, tidpunkten, dag och år du är född.  Boka en tid genom att klicka på "Boka" knappen nedan och du förflyttas till  "Förfrågan formulär"  för tidsbokning  vilket skickas till mig. Du får därmed tillgång till lediga tider for 2-3 veckor. Du betalar inget förrän du har fått en tid. Så går det tillFramtidshoroskop


1099KR 1 TIMME

700KR ½ TIMME 


En personlig 1-års horoskopsprognos där jag använder flera astrologiska tekniker för att kartlägga i vilken månad händelser och upplevelser sker. Vi kan fokusera på specifika område som relationer, karriär, utbildning, dina mål, din känsla av livets mening, mm och hjälpa dig att få insikt och utveckla inriktning. Det är bra om du bestämmer några områden vi skall fokusera på för att få ut så mycket som möjligt av prognosen under den här tiden.

Prognosen basers på flera astrologiska tekniker som Natal Chart, transiter, secondary progressioner, solar arc, solar return, secondary progressed måne, månfaser, midpoints.